Mijn Vriend Authentiek Chinees Restaurant
Nu kunt u in Nederland kennismaken met de originele gerechten uit Fujian


Home
De keuken van Fujian
Menu
Contact
In de media
Videoclips
Cadeaubonnen
Gastenboek
GastenboekBeheerder
Uw bijdrage aan het gastenboek gaarne mailen naar:
gastenboek-mijn-vriend@xs4all.nl
Fam. B.Corton
19-7-2015 18:48
Toen ik vandaag in het gastenboek op site keek verwonderde ik me. De laatste invoer stamde uit 27-8-2013 ?! Wij hebben er al een aantal malen gegeten en ook afhalen doen wij regelmatig. Het, over het algemeen, authentieke Chinese eten is van uitzonderlijke kwaliteit en zeer smaakvol. Ook de gastvrijheid, vriendelijkheid en service laat echt niets te wensen over. Fam. B.Corton
Fam. Boezelijn
10-4-2014 22:21
Vanuit hotel De Wageningsche Berg zijn wij op Iens gaan zoeken naar een goed Chinees restaurant in de buurt. Gelet op de vele lovende kritieken die daar vermeld stonden, gingen wij (4 Hagenaars) afgelopen zaterdagavond naar Mijn Vriend in Renkum. Welnu, wij kunnen zeggen dat dit een absoluut perfekt restaurant is! Heerlijk eten, vriendelijke bediening en een intieme sfeer! Wij zijn in Den Haag best wel wat gewend qua restaurants maar dit is absoluut een Topper! Ga zo door!! Vriendelijke groeten en zeker.... tot ziens!!!! Fam. Boezelijn
Jan en Kristien Geschiere
27/8/2013 13:21
Wat een heerlijk menu hebt u ons zaterdagavond voorgeschoteld!
Zo bijzonder,..... echt Haute Cuisine Restaurant.
Wij genoten van de exclusieve gerechten, niet te groot en niet vet. En ja, zo fantastisch versierd opgediend!
En dan de ontmoeting met zo'n gelukkige familie en vrienden!
Hartelijke groeten uit Teuge van Jan en Stien
Balie Voorst
10/29/2012 12:34:33 PM
Heerlijk was het!
Als ik het hier bij zou laten doe ik dit restaurant te kort.
De bediening was vriendelijk, hielp ons toen  onze twijfel over de keus duidelijk werd.
We waren blij dat onze keus niet was gevallen op de standaard gerechten.
De gastvrijheid, maar ook de presentatie, maken dit restaurant een flinke omweg meer dan waard.
Mariette en Diederik Rombach
2/6/2012 4:07:00 PM
Dit is wel even wat anders dan gewoon een chineesje pikken!! Eten bij MIJN VRIEND is in alle opzichten klasse. De chef en zijn vrouw geven je het gevoel dat ze in je eigen huis voor je aan het koken zijn. Maar ze zouden ook zo voor de koningin kunnen koken, zo haut cuisine is het allemaal. Maar duur? Absoluut niet. Een dikke tien voor dit restaurant!
Adri
12/28/2011 8:11:13 PM
Heerlijk gegeten,een zeer vriendelijke en "warme" gastvrouw, ik ben toevallig bekend met de Aziatische keuken, deze Meesterkok werkt met de beste kwaliteits produkten die er op de markt te krijgen zijn!! En dan nog voor zo'n lage prijs...Deze familie verdient cht een lintje! Mensen uit Renkum en omgeving.... probeer het uit, ook aan de afhaalprodukten wordt net zoveel aandacht besteed!!!
Yntze en Elma Steenbergen
11/21/2011 9:00:58 PM
Naar aanleiding van berichten in de media en op advies van onze zoon een tafel gereserveerd. Hebben gekozen voor het 4 gangen verrassingsmenu. Nou dat is echt een verrassing. Prachtig opgemaakte borden, bijna schilderijtjes, zeer verfijnde smaken met heerlijke saus. Zelfs de nasi is van een totaal andere orde dan we 'gewend' zijn van de Chinees.
Nog steeds veel voor weinig, maarvwat nu met ' veel' voor de kwaliteit en nietbde hoeveelheid.
Een exclusieve maaltijd voor een zeer acceptabele prijs. EEN AANRADER. Wij komen zeker terug en zijn ook benieuwd naar de afhaalproducten.

Anneke van der Vliet
11/9/2011 4:52:19 PM
Heb pas geleden met familie het Chinese restaurant "Mijn Vriend" ontdekt. Dat was een openbaring. Ga wel regelmatig Chinees eten, maar dit was heel anders, veel verfijnder, hl smakelijk en prachtig versierd opgediend. De service was ook prima en je merkte dat de kok er echt plezier in heeft z'n gasten te verwennen. Wat heb ik hrlijk gegeten!
shuli fang yan xu
10/16/2011 5:24:20 PM
Zeer uniek Chinees eten, restaurant familie in Denemarken.
www.bundgaardshotel.com

Shuli Fang/ Yan Xu
Denemarken
Shiva
10/14/2011 5:08:47 PM
I travelled to the Netherlands from the United Kingdom to visit my friends. And I did visit My Friend!! The occasion was a dinner party, and I enjoyed the whole experience.

I call this an 'experience' because it was more than just the food; the ambience of the place, the decorated food and the very unique taste made it a very memorable evening. Some dishes I tried blew me away, not only were they new to me but they also tasted very unique and flavoursome.

Cant wait to go back there once more!
Martijn Steenbergen
10/3/2011 1:42:04 PM
Zowel eten in het restaurant als afhalen is ons zeer goed bevallen.
De eerste keer dat we er aten waren ze nog maar net open, mochten nog geen alcohol verkopen bijvoorbeeld.

Gisteravond hebben we wat afgehaald en dit was werkelijk ontzettend goed! Enorme aanwinst voor Renkum! Ik ben bang dat we nu frequenter chinees gaan eten met zo'n goede chinees op loopafstand.
Frederika
9/17/2011 9:12:55 PM
We wilden een klein hapje eten en zagen het chinees restaurant *Mijn Vriend*. De naam van het restaurant was al uitnodigend. Wie gaat niet graag bij een vriend eten?? Maar toen we eenmaal binnen waren, werd het een groot feest en een verassende verrassing! Dit hadden we niet van te voren kunnen bedenken. Zo heerlijk..... En niet alleen heerlijk, elk bord werd voor ons als een schilderij op tafel gezet, door een lieve, bescheiden en charmante gastvrouw. Het vertoeven bij *Mijn vriend*, onze vriend, is zeker voor herhaling vatbaar!
Bettina Frstenberg
9/13/2011 10:00:25 PM
The best chinese food experience I ever had....
The chef, Xiang Wei Shi, brings Chinese food up on a level to real gourmet standards.
And on top beautifully decorated dishes with birds, flowers and extremely tasty. Both spicy, delicate and delicious.
I thought I was tired of Chinese food... Not anymore...
This experience can not compare to any of my previous Chinese food experiences.
Try it and get positively surprised ...
I wish I lived closer to "My Friend" but I will definitely visit next time in Holland again.
Michael Thomas
9/13/2011 5:19:55 PM
Wat een belevenis! Zo hebben wij nog nooit Chinees gegeten. Hier zullen wij nog vaak, hl vaak terugkomen. Een gigantische ontdekking en een absolute aanrader! Topklasse! Een omweg waard.
Bert
9/8/2011 8:36:40 AM
Een bijzondere kok met een kwalitatieve invulling van zijn gerechten. Bijzonder om bij hem te dineren in dit kleine restaurant. De vriendelijkheid en zorg is goed zichtbaar in de gekozen opmaak en de tongstrelende samenstelling van het chinese diner, bijzonder. Klasse!
Ike Smitswater
9/5/2011 10:01:27 AM
Wat een bijzondere keuken hebben ze bij Mijn Vriend. Ik wist niet dat Chinees eten zo chique kon zijn. En toch helemaal niet duur.Bij iedere gang vind je de mooiste bloemen op je bord, elk opgemaakt bord is een kunstwerk. Ik raad dit restaurant iedereen aan, ook de kinderen vonden het geweldig!
edith zwaan
9/4/2011 6:44:58 PM
Een familielid had iets te vieren en had ons uitgenodigd (op recommandatie) bij Mijn Vriend. De eigenaar, tevens de kok, bleek een ware tovenaar: zijn 6 gangen verrassingsmenu,(super voor zo'n speciale gelegenheid!), bleek een feest van verfijning, met geraffineerde en authentieke smaken, geserveerd als ware kunstwerkjes.Of, zoals mijn kleindochter van 13 jaar kort en bondig samenvatte: "Ik heb nog nit z lekker gegeten.......!)
Een unieke ervaring in een hartverwarmende sfeer!.
Bets en Jaap de Geer
9/2/2011 7:11:48 PM
We zouden in Wageningen op bezoek gaan, maar moesten eerst nog ergens wat zien te eten. Jaap vond op internet, in Renkum, een Chinees met nogal wat positieve reacties. Mijn vriend. Geprobeerd, en ja, mee eens, heel lekker,en niet duur.
Leonard Leutscher
9/1/2011 11:11:38 AM
Mijn Vriend!
Wij hebben er zeer recent gegeten: Vegetarisch, en hoe!
Deze kok behoort voor mij tot de topkoks van de Chinese vegetarische keuken!
We kregen een drie-gangen (vegetarisch) menu, speciaal samengesteld door de kok: Nog nooit heb ik zo'n heerlijk Chinees-vegetarisch menu voorgschoteld gekregen! En zo origineel! Niet de voorspelbare gerechten.
Elke gang was een verrassing en zag er uit als een plaatje,z kleurrijk:de subtiele sausjes, de fijne groenten, de vullingen, het uiterlijk. Het smaakte z veelzijdig als het eruit zag. Een regelrechte ontdekking.
Het restaurant in Renkum ziet er eenvoudig, onopvallend uit, maar herbergt een tpkok die een michelin-ster verdient! En de bediening was zo sympathiek. We komen er weer terug!
Een aanrader van de eerste orde voor iedereen!
Michaela van Hamburg
9/1/2011 10:50:32 AM
Wat een indrukwekkend heerlijk drie gangen menu kregen we in restaurant "Mijn Vriend"!!! We zeiden dat we de invulling van het menu graag aan de kok overlieten...nou, dat kan ik dus iedereen aanbevelen. Super lekker was het en het zag er bovendien zo charmant uit. Daar zit echt een topkok volgens mij.
Stephanie Thomas
8/31/2011 7:17:38 PM
Mijn man en ik reden laatst door Renkum en wilden even een Chineesje pikken. We gingen op de bonnefooi naar binnen bij 'Mijn Vriend'. Meestal nemen we dan een loempia en babi pangang of zo, maar de chefkok kwam vragen of hij iets voor ons mocht bedenken. Mijn man had best zin in vis, ik niet, ik eet nu eenmaal altijd vegetarisch. Komt in orde, zei de kok in zijn smetteloze witte jasje. Nou en het kwam in orde. Hij bracht even later voor ieder een beeldschoon en heel lekker voorgerecht en daarna een prachtig versierde visschotel en iets verrukkelijks voor mij met veel groenten en ingredienten die ik niet kende, maar die heel erg lekker waren. Ook al zo fraai opgediend. Toen het op betalen aankwam waren we wel een beetje zenuwachtig, maar al dat heerlijks kostte niet meer dan waar we op hadden gerekend voor onze gebruikelijke snelle maaltijd buitenshuis.
Absoluut een aanrader.
We gaan er beslist nog eens heen.
Tom A. Frstenberg
8/31/2011 9:46:23 AM
Eten bij Mijn Vriend was een onvergetelijke ervaring. Het eten is er VERRUKKELIJK, prachtig opgemaakt en geserveerd, en de bediening is buitengewoon vriendelijk en servicegericht.
20 items total

Home Foto's